Experten in compensatie

Onze diensten

Premies

Wij bieden jullie unieke oplossingen aan om het netto van jullie werknemers te optimaliseren. Ontdek onze innovatieve warrantenplannen, goedgekeurd door de Fiscale Administratie.

Werknemersaandeelhouderschap

Werknemersaandeelhouderschap stelt begunstigden in staat om te delen in de toekomstige groei van het bedrijf. Wij bieden u uitgebreide ondersteuning, van juridische bijstand tot de operationele implementatie van het plan.

Over BlueTrees

Sinds onze oprichting in 2018 hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 400 trouwe klanten, waaronder de grootste werkgevers van België, dankzij onze diepgaande kennis van financiële instrumenten en de hoge GDPR-vereisten.

Wat ons onderscheidt, is ons multidisciplinair team van experts op het gebied van financiën, belastingen, recht, operaties en IT.

Onze inzet voor onze klanten is verankerd in onze kernwaarden en we plaatsen onze klanten altijd centraal in onze aandacht.

Ons platform

Ons BlueOption-platform wordt gebruikt voor het beheer van warranten en aandelenplannen voor werknemers. De omgeving is eenvoudig, flexibel, innovatief en intuïtief. De gebruikersprocessen zijn zoveel mogelijk vereenvoudigd.

Een vraag?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vraag met plezier.